عکاسی فضای باز کودک

عکاسی منحصر به فرد و زیبا از کودکان در فضای باز

عکاسی منحصر به فرد و زیبا از کودکان در فضای باز

۴ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

1. پیش‌داوری

برای خلاق‌بودن باید بتوانیم آزادانه و بدون پیش‌داوری ایده پردازی و نوآوری کنیم. اگر خیلی زود ایده‌های‌تان را قضاوت کنید، باعث تردید درباره ایده‌های‌تان و درنتیجه خلاقیت کمتر می‌شود. روند بررسی را جداگانه انجام دهید: نخست اجازه دهید ایده‌های خام بی‌وقفه ارائه شوند؛ سپس می‌توانید بهترین‌ها را گزینش و پیرایش کنید.

۲. کمبود جسارت

اگر از ریسک پذیری و کاوش در مسیرهای نو می‌ترسید، بی‌تردید انحراف از مسیر رایج برای‌تان دشوار خواهد بود. برای خلاق‌بودن باید جسور باشید و فرصت‌های پیش روی‌تان را امتحان کنید. ترس بزرگ‌ترین دشمن خلاقیت است.


حتما بخوانید: چرا ما از ریسک پذیری می‌ترسیم؟

۳. ترس از شکست

برای خلاق بودن از شکست نترسید - ۸ عادت مخرب که خلاقیتتان را نابود می‌ کنند

ترس از شکست نمی‌گذارد جسور و خلاق باشیم. اگر هدف‌مان اجتناب از شکست‌خوردن و اشتباه‌کردن باشد، به آدمی خاموش و محافظه‌کار تبدیل می‌شویم. خلاقیت یعنی آزمون فرصت‌های پیش رو و کاوش در بن‌بست‌ها. ایده جذابی که به ذهن‌تان می‌رسد، به همه اشتباهاتی که کرده‌اید می‌ارزد.


حتما بخوانید: چطور بر ترس‌هایمان غلبه کنیم؟

۴. مقایسه خود با دیگران

در مقایسه خودتان با دیگران شعله نوآوری و خیال‌پردازی بی‌مانندتان را خاموش می‌کنید. معیارهای خودتان را برای خلاقیت داشته باشید و خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. خلق کنید و ابایی از متفاوت‌بودن نداشته باشید. هدیه یکتای شما به این دنیا از خلاقیت‌تان سرچشمه می‌گیرد.

۵. نگرانی از عدم‌اطمینان

ابهام آدم‌های بسیاری را نگران می‌کند. این آدم‌ها می‌خواهند همه‌چیز درست و منطقی باشد. اما برای خلاقیت باید شجاعت پذیرش عدم‌اطمینان را داشته باشیم. از عدم‌اطمینان نترسید. خلاقیت عادت است و بهترین خلاقیت‌ها نتیجهٔ عادت‌های سودمندی هستند که بهره‌بردن از خیال‌پردازی و نوآوری را برای ما ممکن می‌کنند. برای‌آنکه به‌راستی خلاق باشید، نباید از اشتباه‌کردن بترسید.

۶. رنجیدن از نقدها

بازخورد گرفتن همیشه خوب است، شنیدن نقد و انتقاد دیگران هم همین‌طور. اما به‌شرطی که آن نقدها و بازخوردها ما را نرنجاند. همه ما نیازمند بازخورد آدم‌های مختلف هستیم. این بازخوردها به ما کمک می‌کنند پیشرفت کنیم. بدانید که ترس از نقد یعنی ترس از رشد و پیشرفت!


حتما بخوانید: چطور مهارت انتقاد کردن و انتقادپذیری خود را بهبود دهیم؟

۷. کمبود اعتمادبه‌نفس

برای خلاق بودن اعتماد به نفس را تقویت کنید - ۸ عادت مخبر که خلاقیت را نابود می‌ کنند

خلاقیت همیشه با میزان مشخصی عدم‌اطمینان همراه است. درنتیجه، اگر کمی هم به خودمان تردید کنیم، طبیعی است. اما کمبود بیش‌ازاندازۀ اعتماد به نفس، در طولانی‌مدت، بر توانایی‌ها و قابلیت‌های‌مان تأثیر منفی دارد. بهترین راه برای خلاق‌بودن این است که نخست اعتمادبه‌نفس‌مان را تقویت کنیم.

۸. وسواس تحلیل

وسواس تحلیل یا فلج تحلیلی باعث می‌شود به‌دلیل انبوه داده‌ها و اطلاعات، نتوانیم هیچ تصمیمی بگیریم. آدم‌های خلاق می‌دانند که درگیرشدن و تمرکز بیش‌ازاندازه بر موضوعی خاص، دشمن خلاقیت است.

چکیده کلام اینکه، اگر می‌خواهید خلاق باشید، فراموش نکنید که هرچه مهارت خلاقیت را بیشتر تمرین کنید، خلاق‌تر می‌شوید. درنتیجه، عادت‌های بدی که خلاقیت را خفه می‌کنند ترک کنید.

شما چه روش‌هایی برای افزایش خلاقیت دارید؟ آیا روشی بوده است که استفاده از آن تأثیر چشمگیری بر پرورش خلاقیت شما داشته باشد؟ آیا شما توانسته‌اید با ترک عادت خاصی خلاق‌تر شوید؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۸ ، ۱۰:۲۳
الهه رضایی

1. لباس‌های راحتی خود را با لباس رسمی‌تر عوض کنید

باور غلطی که از یک فریلنسر در ذهن اکثریت وجود دارد که این است که با لباس راحتی روی مبل لم داده و مشغول کار است. زمانی‌که لباس خواب به تن دارید، ذهن شما در وضعیت خواب باقی می‌ماند؛ پس بهتر است قبل از شروع کار از رخت‌خواب بیرون بیایید، دوش بگیرید و لباس‌های راحتی خود را عوض کنید: انگار قرار است واقعا سرکار بروید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ دی ۹۸ ، ۱۱:۲۲
الهه رضایی

1. از علل عدم اعتمادبه‌نفس خود آگاه هستند و خیلی سریع می‌توانند علت اصلی را شناسایی کنند

بسیاری از افراد هنگامی که دچار کمبود اعتمادبه‌نفس می‌شوند نمی‌توانند تشخیص دهند که دقیقا چه‌چیز باعث بروز این احساس در آنها شده است. اما افراد موفق به‌خوبی علل کمبود یا عدم اعتمادبه‌نفس خود را می‌شناسند و زمانی که در چنین موقعیت‌هایی قرار می‌گیرند خیلی سریع علت را تشخیص می‌دهند. به‌عنوان‌مثال، شخصی به‌خوبی می‌داند زمانی که دیگران منظورش را به‌درستی متوجه نمی‌شوند او ناراحت می‌شود. بنابراین، به‌جای اینکه اجازه دهد احساسات منفی ساعت‌ها یا حتی روزها او را رنج دهند، به‌سرعت علت را تشخیص می‌دهد و به این نتیجه می‌رسد که بی‌توجهی بقیه چیزی از ارزش واقعی او کم نخواهد کرد. پس در عرض ۱۰ دقیقه اعتمادبه‌نفس و انرژی خود را بازمی‌یابد و به حالت عادی برمی‌گردد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ دی ۹۸ ، ۱۱:۱۷
الهه رضایی

درباره نویسنده

اسپنسر جانسون متولد ۲۴ نوامبر ۱۹۳۸ در ایالت داکوتای جنوبی آمریکا است. او مدرک کارشناسی روان‌شناسی خود را از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گرفت و بعد برای ادامه تحصیل به دانشگاه رویال کالج جراحی ایرلند رفت و از آنجا مدرک دکتری خود را دریافت کرد.

شهرت دکتر جانسون بیشتر به‌خاطر سبک اوست که در قالب داستان و با نگاهی ساده به مسائل پیچیده سعی می‌کند راهکارهایی ساده به مخاطب‌هایش ارائه کند. ازجمله آثار معروف او می‌توان «مدیر یک‌دقیقه‌ای»، «چه کسی پنیر مرا جابه‌جا کرد؟» و کتاب «بله یا خیر» را برشمرد.

او در سال ۲۰۱۷، پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری، در سن ۷۸سالگی درگذشت.

بخش‌هایی از کتاب قله‌ها و دره‌ها

پیرمرد گفت: «تو فکر می‌کنی زندگی من این بالا هیچ ارتباطی با زندگی تو در دره ندارد. آیا در بالا آمدن و رسیدن به قله، شکاف یا بریدگی یا گودال بزرگی دیدی که دره تو را کاملا از این قله جدا کند؟»

مرد جوان پاسخ داد: «نه، ندیدم.»

پیرمرد گفت: «چه‌کسی می‌تواند بگوید بلندترین جای دره کجا تمام می‌شود و پایین‌ترین جای کوه از کجا شروع می‌شود؟ همان گونه که قله‌ها و دره‌های طبیعی به هم مرتبط هستند، قله‌ها و دره‌های انسانی نیز به هم مرتبط‌‌اند. قله‌ها و دره‌ها به هم متصل هستند؛ اشتباهاتی که در لحظه‌های خوب امروز مرتکب می‌شوی لحظه‌های بد فردایت را به وجود می‌آورند. کارهای خردمندانه‌ای که در لحظه‌های بد امروز انجام می‌دهی لحظه‌های خوب فردایت را ایجاد می‌کنند. […] برای مثال، افرادی که در روزهای بد، راهکار قله‌ها و دره‌ها را به کار می‌برند به ریشه‌ها برمی‌گردند، بر چیزهای مهم تمرکز می‌کنند و کارهایشان را بهتر انجام می‌دهند و این‌چنین است که در آینده، فرصت خوبی را برای آنان ایجاد می‌کند. اکثر آدم‌ها در مدیریت‌کردن لحظات خوب زندگیشان شکست می‌خورند و نمی‌دانند در حال به‌وجودآوردن لحظات بد آینده خود هستند.»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ دی ۹۸ ، ۱۰:۱۹
الهه رضایی